26 juni 2006
Via deze blog hoop ik iedereen geïnformeerd te houden over mijn evoluties en zoektochten als striptekenaar. Mensen die mijn werk écht willen zien, moeten 1. meehelpen om mijn werk te commercialiseren en 2. gaan kijken naar mijn frivool met tekenwerk gestoffeerde site http://users.telenet.be/komboloisite

Ik werk momenteel niet hard genoeg aan de toevoegingen van tekenwerk, omdat ik volop bezig ben contacten te leggen met uitgevers die het werk op professionele wijze kunnen uitgeven.

Voor wie mijn werk nog niet kent. In 1998 maakte ik mijn eerste stripalbum DUCKTROUX. Het haalde toen de krant en zelfs de televisie. Het spreekt voor zich dat er een ongelooflijk aantal exemplaren verkocht werden, gedurende mijn studentenjaren.
Het leverde eveneens opdrachten op, vooral als cartoonist. Later maakte ik een aantal langere stripverhalen. Het belangrijkste was een volledig album, getiteld Metamorfose. Scenario en tekenwerk, alles van eigen hand en ingekleurd met aquarel. Een heus bravourewerk.

Ik maakte eveneens een korter kerstalbum van 32 pagina's in een minder realistische tekenstijl getiteld De Ballen Van Bacchus. Zowel van de 'Metamorfose', als van 'De Ballen Van Bacchus' werden scenario's geschreven voor minstens één vervolg. Tot op heden werden deze vervolgversies niet uitgevoerd.
Dat vind ik zelf heel spijtig. Zonde zelfs.
En jullie ook natuurlijk !!!!!

Geen opmerkingen: